Drama Dawai Asmara [Azalea TV3]


Drama Dawai Asmara [Azalea TV3]
Episod : -
Bersiaran : 9 Mac 2016
Slot : Slot Azalea TV3 - 2 Petang / TV9 - Selasa-Khamis, 8.30 malam
Pengarah : Azma Aizal Yusoof / Aidilfitri Mohamed Yunos
Terbitan : Suhan Movies & Trading Sdn Bhd
Pelakon : Hanna Aqeela, Putri Najuwa, Emelie Hanif, Zoey Rahman, Faiez Affandi, Wanny Mustahfah, Sherie Merlis, Mahmud Alibashah, Zalfa Zin, Kamal Ibrahim, Amanda Hariz, Alesha Hariz, Kamal Ibrahim, Fathimah Az Zahra, Elya Miera Ismail

Sinopsis Drama Dawai Asmara [Azalea TV3]
Hashim memberikan Natasya seutas rantai leher dan sebentuk cincin emas sempena hari jadi Natasya yang ke 3 tahun. Namun Rosmah tidak menyenangi kerana Hashim dianggap terlampau berbelanja mewah untuk anaknya. Buah rantai berbentuk love, begitu juga cincinnya yang diukir sama sepadan, menjadi tanda kasih Hashim yang tidak berbelah bahagi kepada anaknya. Walaupun Rosmah juga menyayangi Natasya, tapi dia tidak mahu mengukur kasih sayangnya dengan material. Hashim tidak pedulikan rungutan Rosmah kerana dia mahu buat apa sahaja untuk kehidupan anak tunggalnya. Dalam kejadian lain, Ziana pula dihalau oleh ibu bapanya dari rumah mereka selepas melahirkan seoang anak luar nikah. Tiga tahun berlalu, Shahir yang pernah berjanji akan bertanggungjawab, tidak pernah muncul untuk mengakui Amira sebagai anak mereka. Tidak sanggup lagi menerima cemuhan orang kampung, ibu bapa Ziana mahu Ziana membawa anaknya pergi jauh dari kampung. 

Tag Drama Dawai Asmara [Azalea TV3]

Official trailer Drama Dawai Asmara [Azalea TV3]

2 comments

Anonymous said...

tarikh bila?

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)